Človeštvo mora izvedeti, a nihče si ne upa povedati - zato Plamenica.

Zločini države in Legebitre

Brez pretiravanja: zločini! Strašni zločini! Za tiste, ki ne poznajo Legebitre (o državi vsi vsaj nekaj vemo) pa par besed. Javnosti se predstavlja, kot »neprofitna nevladna organizacija, ki ima status humanitarne organizacije, status organizacije v javnem interesu, izvaja projekte in programe, ki so primarno namenjeni LGBT-osebam ... izkazuje resnost, strokovnost ...«.

 

Oskar Kokoschka: Otroci pri igri
Oskar Kokoschka: Otroka pri igri

ČLOVEK IN NARAVA

 

Za lažje razumevanje zločinov države in Legebitre, beseda o večnem in univerzalnem. Je noč in dan, zima in poletje, sence in sonce; je Zemljin »trebuh« in milo Nebo, voda in zrak, so rastline in živali ... V prežemanju vseobstoječega so zakonitosti in pravila obnašanja vsega živega. Ta univerzalni zmagohod (plojenje, rojevanje, umiranje, novo življenje ...) in obnašanje živalskih vrst (žival ne ubija zaradi zabave, tiste, ki brložijo, zgradijo le eno hišo ...) pa omogočajo obstoj vseh. Obstoj brez izrojevanja, v čudežni čarovniji uglašene raznovrstnosti življenj.

 

S človekom pa je drugače. Že dolga tisočletja živi »znanstveno«, s tem pa se nenehno redči duhovna substanca vrste. Danes je razredčena do te mere, da večji del človeštva funkcionira kot testo – z nekaj sugestije (»pranje možganov«) narediš iz človeka kar želiš.

 

NARAVNO IN NENARAVNO

 

Maksim Sedej starejši - Na balkonu
Maksim Sedej starejši: Na balkonu

So pripadniki človeške vrste, ki imajo toliko različnih dobrin in denarja, da ne vedo kaj bi s tem – med živalmi tega pojava ni – in tisti (veliko več jih je), ki umirajo od lakote. Človek množično ubija pripadnike lastne vrste (in drugih vrst) zaradi zabave ali denarja – v naravi tega ni. Dodatna strašnost: človek to počne legalno (pred tem je napisal zakone, ki mu to omogočajo), pa še kot družbeni odličnik (prej je ustvaril sistem vrednot, po katerem je to kazalec uspešnosti).

 

Kako zaustaviti zastrašujoče procese razčlovečevanja in zaščititi nemočni del človeštva pred uzakonjenim trpinčenjem in iztrebljanjem? Edini način: napisati zakone, ki so uglašeni z zakonitostmi narave in duhovnim ustrojem človeštva (klasična literatura in filozofija). S tem, da vsak zločin pravilno poimenujemo, da zapišemo ime in priimek zločinca, ustvarjamo pogoje za pisanje dobrih zakonov.

 

KONEC SVETA

 

Švedski parlament je v teh dneh prejel predlog zakona za legalizacijo nekrofilije. Razlaga predsednice podmladka liberalne stranke LUF, Cecilie Johnsson (oblikovalka predloga zakona): »Nihče nima pravice ljudem določati, kaj je ali ni moralno«.

 

Jugoslav Vlahović - Dekle pod tušem
Jugoslav Vlahović: Dekle pod tušem

Kaj je bilo pred tem? Svetovno znani modni oblikovalec Karl Lagerfeld je podal zahtevo za registracijo zakona s svojo mačko. Pred tem? Danski parlament je legaliziral bordele z živalmi. Pred tem? Pedofilska stranka na nizozemskem vložila v parlamentarno proceduro predlog zakona za legalizcijo »obstoječega stanja – ljubezen med odraslimi in otroci«. Pred tem? Registrirana Pedofilska stranka. Pred tem? Istospolnim skupinam zakonsko omogočena posvojitev otrok. Pred tem? Zakonski enačaj med žensko-moško in istospolno skupnostjo. Pred tem? Mednarodna zdravstvena organizacija določila: istospolnost ni bolezen.

 

PSIHOPATOLOGIJA – FULL COOL

 

Človek sliši. To je naravno stanje. Zgodi pa se, da otrok pride na svet brez te možnosti – gluh. Med nami so torej gluhi in naglušni, slepi in slabovidni, posamezniki s štirimi prsti na roki namesto petimi in tako naprej. To so različno podedovane oblike odmika od naravnega. Učlovečen posameznik pa nikoli ne odklanja sočloveka zaradi podedovane oblike prizadetosti. Še več, do prizadetih je občutljivejši, bolj razumevajoč.

 

Zdaj pa z močjo domišljije podoživimo naslednje: gluh posameznik zahteva od družbe – sklicuje se na enakost, iste pravice – da uniči vse ptice. Če on ne sliši ptičjega petja, ni prav, da ga slišimo ostali. Kaj bi mislili o takšnem posamezniku? Huda oblika psihopatologije, seveda. Toda, pozor: to bi ugotovili danes. Kot bi pred dvajsetimi leti mislili o ustanovitelju pedofilske stranke. Danes pa smo ga sprejeli. Prekletstvo prilagajanja!

 

Je istospolnost bolezen ali naravno stanje? V trenutku, ko je sprejel razpravo na to temo – ali je opoldan dan – je človek, kot vidimo, podpisal »konec sveta«.

 

SLIKANICA PRAV JE – NI PRAV

 

Gre za dvogovor pisatelja Aneja Sama in ilustratorke Tine Perko. Moja slikanica, torej. Zato ne obravnavam Legebitrine kritike mene (morda ne bi bil zmožen objektivnosti), temveč kritiko ocenjevalcev rokopisa – do Legebitre sem torej zelo prizanesljiv, naravnost nežen. Nekaj preprosto preverljivih dejstev o slikanici. Izšla je lani, v Jasini zbirki Onežimo svet. Rokopis so prebrali in priporočili za tisk: Milan Dekleva (pisatelj in dolgoletni urednik otroških in mladinskih programov nacionalne televizije), Anita Ogulin (humanitarka, predsednica Zveze prijateljev mladine Ljubljana, Moste-Polje) in prof. dr. Marjan Šimenc (profesor za didaktiko filozofije). Skupaj so ustvarili predgovor slikanici pod naslovom Mala šola življenja.

 

Kljub temu, da sem vztrajen kritik medijev, je o izidu kot očarljivem presežku poročala nacionalna televizija, časopisi Moj malček, Bukla, Dnevnik … Preprosto preverljivo je tudi dejstvo, da je bila slikanica Prav je – ni prav v zadnjem letu dni »junakinja« največjega števila izobraževalnih projektov v Sloveniji. Odzivov, ganljivih odzivov s strani otrok, staršev in vzgojiteljev – tudi to je preverljivo pri založniku – je za obsežno knjigo.

 

HUDE MOŽGANSKE IN ČUSTVENE POŠKODBE DRUŠČINE LEGEBITRA

 

Anonimni avtor v knjigi Gillesa Néreta Erotica universalis
Anonimni avtor v knjigi Gillesa Néreta: Erotica universalis

Legebitra pa je na fb-profilu pred kratkim odprla temo: »Delimo mnenje o Prav je – ni prav«. Uvodnik je vabljiv. Odzivov – razumljivo – ogromno. Vsi so zelo, zelo strastni. Ugotovitve povsem uglašene: sporočila so fašistoidna; slikanica je fašistoidna.

 

Za kakršnokoli oceno – kaj šele za trditev: »Milan Dekleva, Anita Ogulin in prof. dr. Marjan Šimenc so fašisti« – je potrebno vsaj nekaj argumentacije.

 

Poglejmo »argumentacijo« uvodničarke: preslikala je strani 36, 37, 48 in 49. Kaj piše – poglejmo:

Str. 36

»Zvečer Samo bere zgodbe o živalih. Pravkar je prebral knjigo Medvedek Pu. Samo premišlja: Medvedek Pu je res dobra knjiga. Veliko sem izvedel o živalih. In življenju. Če je človek prijazen do živali, so tudi živali prijazne. In življenje je čarovnija. Pa še toliko smešnih dogodivščin je«.

Str. 37

»Le dobre knjige je treba brati«.

Str. 48

»Prav je, da imamo otroci obleko in čevlje. Ni prav, da ima en otrok veliko dragih oblek, drugi pa le obrabljeno cunjo. Živali imajo le eno obleko. In so lepo oblečene. Prav je, da otrok dobi od staršev denar za sadni sok. In dobro knjigo. Ni prav, da ima otrok veliko denarja. Če ima en preveč, drugi nima za hrano. In je lačen. Otrok ne sme biti lačen. Če so otroci lačni, je svet grd. V grdem svetu nihče ne more biti srečen«.

Str. 49

»Prav je, da otroci počnemo različne reči, le da ne počnemo nič grdega in škodljivega. Ni prav, da enega obravnavajo kot posebneža, le zato, ker je več časa v naravi kot za računalnikom«.

 

Ker so priporočili za tisk ta sporočila, so Milan Dekleva, Anita Ogulin in prof. dr. Marjan Šimenc – fašisti.

 

Zdaj pozor: številna druščina zbrana okrog Legebitre (med njimi so znane osebnosti, javni intelektualci) je prepričana, da je slikanica Prav je – ni prav fašistoidna. Zakaj?  Časti Naravo! Oni pa bi Naravo naravnost ukinili. Ukinili bi vse, česar sami ne živijo. Kakšne zastrašujoče možganske poškodbe! Zato je ugotovitev, ki je veljala dve tisočletji – od Hipokrata (še danes zdravniki prisegajo na njega, in ne na nekega sodobnega člana Mednarodne zdravniške organizacije) do novoliberalnega hudournika – pravilna: istospolnost je bolezen.

 

V patografijah vseh homoseksualcev v zgodovini je zapisano: degenerik ali višji degenerik. In je hudo, zelo hudo psihopatološko stanje: izrojenec na področju spolnosti ima močno potrebo po »proizvodnji« istospolnosti in stopnjevanju zaničevanja Narave – spirali izrojevanja, kot vidimo, ni konca. Sama spolna praksa ni družbeno nevarna – dogovorno zadovoljevanje spolnega gona med odraslimi osebami je lahko takšno ali drugačno – in (pri nas) ni prepovedana. Zastrašujoče pa je »proizvajanje« istospolnih nagnjenj. To pa (pod plaščem »odprave diskriminacije«) že lep čas poteka v vrtcih in osnovnih šolah (Legebitra na spletu: »Želimo doseči tudi pedagoške delavce in strokovne svetovalce v srednjih šolah, v centrih za socialno delo, kot tudi vse preostale strokovne delavce na področju mladinskega dela, socialnega varstva …«), tovrstnim aktivnostim pa je zagotovljen denar iz proračuna. O zastrašujoči razosebljenosti teh ljudi pa priča tudi ta »detajl«: Trditev, da so Milan Dekleva, Anita Ogulin in prof. dr. Marjan Šimenc fašisti, je bila izročena vsem prebivalcem Slovenije, oni pa ne morejo sporočiti, da niso fašisti – tako je nastavljen fb-profil Legebitre. Ogabnost vseh ogabnosti, izrojenost vseh izrojenosti, zločin vseh zločinov! In, kaj bomo zdaj?

 

BORUT PAHOR, MILAN BRGLEZ, MIRO CERAR, ZORAN JANKOVIĆ – ZLOČINCI

 

Floris Oblak - Veseli ženin
Floris Oblak: Veseli ženin

Za dopovedovanje, da so Milan Dekleva, Anita Ogulin in prof. dr. Marjan Šimenc fašisti, torej, za odvračanje slovenskega prebivalstva od slikanice, ki so jo priporočili najboljši poznavalci duše otroka in celote obstoja, za odvračanje od vsega, kar podpisujejo Milan Dekleva, Anita Ogulin in prof. dr. Marjan Šimenc, je država zagotovila izrojencem zbranim okrog Legebitre 702.094,64 evrov. Za osvetljevanje »fašistoidnosti« Milana Dekleve, Anite Ogulin in prof. dr. Marjana Šimenca je Mestna občina Ljubljana zagotovila 347.368,39 evrov.

 

Ob tem je treba vedeti, da je denar za odvračanje prebivalstva Slovenije od sporočila, ki so ga podpisali »fašisti« Milan Dekleva, Anita Ogulin in prof. dr. Marjan Šimenc – »Otrok ne sme biti lačen« – prispevala  tudi mati, ki je v šolo poslala lačnega otroka. Ko bo ta otrok vstopil v jedilnico, bo zapiskal alarm – mati ni plačala malice. Mati, ki že premišlja o prodaji ledvice ali, čeprav je visokomoralna, o prostituciji. Zato imamo vsi učlovečeni pravico in dolžnost, ob vsaki priložnosti, sporočati: tisti, ki predstavljajo državo – zdaj so to Borut Pahor, Milan Brglez in Miro Cerar – so zločinci. Župan metropole – zdaj je to Zoran Janković – je zločinec. 

 

Treba je pogledati vse, ki z denarjem nemočnih državljanov podpirajo izrojevanje, razčlovečevanje, odmiranje slovenskega ljudstva – glejmo Supervizor. Po kakšnih merilih je podprla rapsodijo ogabnosti Legebitre Gimnazija Ptuj? Ja, sin ravnateljice je gay. Ali: država je podprla sklep, po katerem neka skupina deluje prostovoljno, potem pa tej »prostovoljnosti« nakaže (skoraj) milijon evrov. Država je podpisala sklep, po katerem neki skupini dodeli »status organizacije v javnem interesu«, čeprav ta organizacija zapiše: »… programi namenjeni LGBT-osebam«. Država je torej podpisala sklep: »Izrojenci so v javnem interesu«. Država je podpisala sklep, po katerem je najhujša oblika zločina – trditev, da so Milan Dekleva, Anita Ogulin in prof. dr. Marjan Šimenc fašisti, brez možnosti, da se branijo – humanitarna dejavnost.

 

Zato je treba, ob vsaki priložnosti, povedati, da so nosilci oblasti – z imeni in priimki – zločinci. Le tako bomo upravičili obstoj, dosegli življenjski smisel. Pa še morda zagotovili prevago za rešitev sveta.

 

Več preberi na FB: Pedofili rinejo v parlament,

Zločini države in Legebitre,

Spolnost in estetika,

O istospolnosti drugače, a tako samoumevno,

Plodovi homoseksualne Evrope,

 

 

 

urejanje